Kylläpä iski vilu ulkona vaikka pakkasta vaan pari astetta vasta. Emma oli kyllä huomattavasti tyytyväisempi pihalla, kun pari päivää sitten loskakelissä. Tyttö ei tykkää yhtään jos sataa ja turkki kastuu. mennään korvat luimussa ja häntä koipien välissä. Tessu ei taas keleistä oo ollu koskaan moksiskaan. sama se vaikka myrskyäisi taivaalta kissoja (?)meijän paapa menee yhtä riemuissaan ulos. joskus tuntuu että se oikein intoutuu kovista tuulen puuskista ja lumipyrystä.

Kohta on muuten aika ruveta vahaamaan emman tassuja ahkerasti. ostin nimittäin sellasta tassuvahaa apteekista, kun viimetalvena emmun anturat rikkoutui pakkasilla. koirapuistossa alko verta valumaan ja sitten niitä rasvattiin, putsattiin ja sidottiin. tehtiin sukista töppösiä jne pari kuukautta. ei oo mukavaa hommaa. tämän tassuvahan pitäis nyt jotenki suojata. tiiä sitten.. ohjeessa lukee kyllä ennen joka ulosmenoa, että on melkosen työläs homma, mut kaipa tuo sen kääreitten laittamisen voittais? ja eipä sitä tartte ku pakkasilla..ekaa kertaa taidan sit toivoa että pysyis vaan plussan puolella talven..hah. mistähän johtuu ettei Tessulla oo hajonnu anturat koskaan..tai eipä tuu äkkiseltään muitakaan koiria mieleen? herkkänahkainen tyttö. Nyt on vaivannu hot spottikin taas. ihottuma massussa siis.

tuo tassuvaha käy myös hierontaan jos anturat on hallkeilleet ja karheat.mitä ne emmalla on. Keksin alkaa kokeilla tuota koira hierontaa, kun luin että se voi auttaa arkaa koiraa rohkaistumaan ja rentoutumaan. Emma tykkääkin ihan tajuttomasti kun se jalkoja hieroo.ihan niinku jotkut ihmiset pitää.(ite en voi sietää ku kutian niin saakelisti jalkapohjista)Emma laittaa silmät kiinni ja pötköttelee kaikessa rauhassa. Kirjastosta löysin koirahierontakirjan, mutta jotenki niitä otteita oli hankala kuvista katsoa.ois joku video aiheesta vaikka?huomasin että tuosta hieronnasta voi tehdä mukavan rentouttavan hetken itselleenkin samalla.kynttilät palamaan vaan, hauva pötkälleen ja sitte rentoudutaan yhdessä.hyvää aikaa pysähtyä arkisen tohinan keskellä.Huomasin muuten yks päivä että täällä tampereella on oikein koirahieronta liike. jossa siis on hierontaa tarjolla ja jotain tarvikkeita. pitäis joskus poiketa siinä! mut nyt vois juoda kupin teetä ja tuijotella vaikka tv:tä tai jotain seiniä...väsyttää.typerä samsung kun en saa siirrettyä siitä uusia valokuvia tietokoneelle.grrrrrrrr..