kun koittaa saada nettitikkua toimimaan liian kauan, jotta pääsis johonkin ja sitten kun se lopulta toimii, pää tyhjenee..

tai sitten tuli tyhjennettyä päätä liikaa viikonloppuna, oltiin 30v pileissä viikonloppuna. emma neito oli mukana.tessu paapa piti jättää miehen vanhemmille hoitoon, kun tultiin siihen tulokseen ettei paapa jaksa enää meteliä ja hälyä. kovaa shokkihoitoa se taisi myös olla Emmalle. Emma kun on tottunut että meillä käy yksi tai kaksi ihmistä kerrallaan.ei tuu mitään rymy pippaloita enää järjesteltyä. Nyt paikalla oli kaverin luona parhaillaan se 10 henkilöä.nii ja 3 koiraa, nii olihan tossa hulinaa.

Emma oli aika ujona neitinä ja seuraili lähinnä minua.eikä oikein uskaltanut kun vähän haistaa ihmisiä.Pitäähän emmaa viedä paikkoihin ja ihmisten luo jotta tottuis paremmin, mut tiedä sitten kun ei meillä normaalia tällanen meno oo.ollaan jo liian vanhoja :D tullu joskus bileiltyä riittävästi.joo mut hyvin reissu meni nyt siltä osin ettei tyttö ollu ihan lukossa ja paniikissa kumminkaan.huomaa muuten miten ihmisten omakin käytös vaikuttaa siihen miten epäilyttävänä koira pitää..no sehän on selvää että ku naapurin mustalaistyttö juoksi kauhuissaan pakoon kellariin kun satuttiin rappuun, oli se murahtamisen arvoista.jotkut ei vaan tajua että ne itse aiheuttaa koirassa kummastusta.siis näin koira ns.haistaa pelon.mutta kun emma alku-illan oli varovaisen nihkeästi haistellut ihmisiä ja päättänyt perääntyä joka kerta, tuli lopulta ovesta sellanen ihminen jonka eteen saattoi kellahtaa luottavaisemmin! yksi reipas kaveri siis löytyi, kuka empimättä kipaisi silittelemään, rapsuttelemaan ja kehumaan.ja ohhoh emmalla ei ollutkaan hätää mihinkään...että mitä tästä opimme..no en nyt tarkota että suinpäin pitäis rynniä tuntemattoman koiran kimppuun rapsuttelemaan ja lässyttelemään, mutta epävarmuus tekee epävarmaksi!